O nama

GRAVIA d.o.o. je građevinsko poduzeće osnovano 1993. godine sa sjedištem u Osijeku, Gundulićeva 65. Kao jedan od pravnih sljednika Poduzeća za ceste, GRAVIA d.o.o. tradicijom i dugogodišnjim iskustvom izvodi tehnološki najzahtjevnije radove u području gradnje cesta i komunalne infrastrukture. Danas je GRAVIA d.o.o. jedan od lidera u svom djelokrugu rada i kontinuitetu zapošljava više od 130 djelatnika.

Osnovna djelatnost Tvrtke je građenje objekata niskogradnje, komunalne infrastrukture i pratećih infrastrukturnih objekata, te proizvodnja asfaltne mase.

Tijekom proteklih godina tvrtka GRAVIA d.o.o. je sudjelovala u izgradnji i projektiranju mnogobrojnih novih cesta, ulica i trgova, te infrastrukturnih objekata.

Kao najznačajniju dionicu novoizgrađenih cesta izdvajamo izgradnju Koridora VC, izgradnju obilaznice Belog Manastira, izgradnju i rekonstrukciju sustava vodoopskrbe i odvodnje na području grada Osijeka, rekonstrukciju državnih cesta DC417, DC2, DC34, DC 46, modernizaciju autoceste Zagreb – Lipovac na dionici od Velike Kopanice prema Slavonskom Brodu i od Velike Kopanice prema Županji; izgradnja prometnica sa kompletnom infrastrukturom u Belom Manastiru, Osijeku, Donjem Miholjcu, Đakovu, Našicama i u svim mjestima u Istočnoj Slavoniji.

Tvrtka GRAVIA d.o.o. gradi ceste u svim kategorijama terena i izvodi radove na sanaciji klizišta, izvodi radove obnove odnosno izvanrednog održavanja, izgradnje, popravaka i rekonstrukcija cesta, te također radove izgradnje i rekonstrukcije sustava vodoopskrbe i odvodnje.

GRAVIA d.o.o. se bavi i građenjem trgova, ulica, biciklističkih staza po potrebi u tehnici popločenja betonskim i kamenim elementima različitih oblikovno, a prema rješenjima i posebnim zahtjevima investitora.

Da bismo mogli raditi na tako zahtjevnim poslovima tvrtka GRAVIA d.o.o. kontinuirano prati zadnje trendove, te ulaže kako u unaprjeđenje ljudskog potencijala, tako i u  suvremenu opremu i strojeve potrebne za izvođenje građevinskih radova. Ujedno GRAVIA d.o.o. posjeduje asfaltnu bazu RO-Technologies kapaciteta 140 t asfalta na sat, te kontinuirano usavršava proizvodni proces uvođenjem novih tehnologija. Kvaliteta asfaltne mase se kontinuirano prati od strane neovisnih institucija, a za što posjedujemo Certifikat tvorničke kontrole proizvodnje.

Za našu Tvrtku je karakteristično da u realizaciji ugovorenih radova pristupamo uz dobro razrađenu tehničku pripremu i organizaciju svih faza rada kao i izbor najoptimalnije tehnologije građenja, pridržavamo se ugovorenih rokova izvođenja radova kao i kvalitete izvedenih radova. Samim pristupom realizaciji ugovora GRAVIA d.o.o je prepoznata kao poželjan partner.

U realizaciji ugovorenih radova organiziramo i provodimo sve potrebne mjere zaštite na radu, kao i zaštitu okoliša.

 

U životu uvijek treba birati cilj, a ne put. Za put ćemo se mi pobrinuti. Vjerujte nam! Mi znamo što radimo. Mi smo graditelji pravih puteva!